A PROFEX jogi- és közigazgatási szaknyelvi vizsga háromfokozatú (alap-, közép-, felső), kétnyelvű vizsga, amely itt Karunkon (angol és német nyelvből) tehető le.

A szaknyelvben már jártas NAPPALIS hallgatók részére minden szemeszterben jogi- és közigazgatási szaknyelvi (alap-, közép és felsőfokú) vizsgára felkészítő kurzusokat szervezünk angol és német nyelvből.

A szaknyelvben már jártas LEVELEZŐS hallgatók részére - igény szerint - a konzultációs napokon /szombaton/ szervezünk 12 órás szaknyelvi vizsgára felkészítő tréninget (a tréning ára 18.000.-Ft/hallgató).

Karunk szaknyelvet oktató nyelvtanárai - igény szerint - szaknyelvi kurzusokat indítanak olyan gyakorló jogászok és közigazgatási SZAKEMBEREK számára, akik még nem tanultak szaknyelvet.

Érdeklődés esetén vizsgára felkészítő kurzusokat is tartunk olyan szakembereknek, akik jártasak a jogi- és a közigazgatási szaknyelvben vagy egyetemi tanulmányaik során már tanultak szaknyelvet, és vizsgázni szeretnének.

A vizsgára-, a kurzusokra való jelentkezésről, és a vizsgakövetelményekről részletes tájékoztatást a vizsgahely koordinátorától, Harmat Beátától lehet kérni:

PTE ÁJK PROFEX Jogi- és Közigazgatási Akkreditált Szaknyelvi Vizsgahelye
7622 Pécs, 48-as tér 1.
72/501-694,  // 3194-es mellék,

E-mail: harmat.beatabodor.katalinatajk.pte.hu (@ajk.pte.hu), Honlapunk: https://ajk.pte.hu/hu/szaknyelvi-vizsgakozpont

Ügyfélfogadás: hétfő-kedd-csütörtök 9,00-11,00-ig; szerda 13,00-15,00-ig.