A PROFEX jogi- és közigazgatási szaknyelvi vizsga háromfokozatú (alap-, közép-, felső), kétnyelvű vizsga, amely itt Karunkon (angol és német nyelvből) tehető le.

A szaknyelvben már jártas NAPPALIS hallgatók részére minden szemeszterben jogi- és közigazgatási szaknyelvi (alap-, közép és felsőfokú) vizsgára felkészítő kurzusokat szervezünk angol és német nyelvből.

A szaknyelvben már jártas LEVELEZŐS hallgatók részére - igény szerint - a konzultációs napokon /szombaton/ szervezünk 12 órás szaknyelvi vizsgára felkészítő tréninget (a tréning ára 18.000.-Ft/hallgató).

Karunk szaknyelvet oktató nyelvtanárai - igény szerint - szaknyelvi kurzusokat indítanak olyan gyakorló jogászok és közigazgatási SZAKEMBEREK számára, akik még nem tanultak szaknyelvet.

Érdeklődés esetén vizsgára felkészítő kurzusokat is tartunk olyan szakembereknek, akik jártasak a jogi- és a közigazgatási szaknyelvben vagy egyetemi tanulmányaik során már tanultak szaknyelvet, és vizsgázni szeretnének.

A vizsgára-, a kurzusokra való jelentkezésről, és a vizsgakövetelményekről részletes tájékoztatást a vizsgahely koordinátorától, Bodor Katalintól lehet kérni:

PTE ÁJK PROFEX Jogi- és Közigazgatási Akkreditált Szaknyelvi Vizsgahelye
7622 Pécs, 48-as tér 1.
72/501-694,  // 3194-es mellék,

E-mail: bodor [dot] katalinatajk [dot] pte [dot] hu, Honlapunk: www.aok.pte.hu/profex

Ügyfélfogadás: hétfő-kedd-csütörtök 9,00-11,00-ig; szerda 13,00-15,00-ig.

A vizsgarendszerről és a vizsgakövetelményekről tájékoztatást lehet kérni a vizsgahely vezetőjétől:

Pókay Mariettától: tel/fax: 72/501-695, 72/501-599//3280; E-mail: pokayatajk [dot] pte [dot] hu