Üdvözöljük nyelvvizsgaközpontunk honlapján!

 

Őszi felkészítőkurzus megbeszélés

Tiszteltt Vizsgázóink!

Az őszi felkészítőkurzusok megbeszélése szeptember 17-én, 17:00-kor lesz a 403-as teremben. (7624, Szigeti út 12, 4. emelet).

Várunk minden kedves jelentkezőt szeretettel!

Nyelvparádé 2018.09.07-08.

2018-tól ingyenes nyelvvizsga!

Az első sikeres nyelvvizsga és az első emelt szintű idegen nyelvből tett érettségi vizsga díjához nyújtott támogatásról ITT tud tájékozódni.

  1. A vizsgadíj visszaigénylése az 503/2017 es kormányrendelet szerint a 35. életévét be nem töltött, 2018. január 1. után tett első sikeres államilag elismert nyelvvizsgára vonatkozik. (kormányrendelet)
  2. A vizsgázó a sikeres vizsga letétele után a bizonyítvány átvételekor a vizsgaközponttól/vizsgahelytől befizetési bizonylatot is kap, melyet a vizsgadíj visszaigénylésekor mellékelnie szükséges (űrlap).
  3. Fontos! A befizetési igazolást csak abban az esetben tudjuk a vizsgázó nevére kiállítani, ha csekk/utalás közlemény rovatában a vizsgázó neve feltüntetésre kerül.

 

.

Figyelem!

Kedves Vizsgázóink!

A 2016. novembertől a szaknyelvi vizsgáink megújulnak, ezért szíves figyelmükbe ajánljuk az ÚJ vizsgával kapcsolatos mintateszteket, illetve az áttekintő táblázatot, mely az egyes vizsgarészek követelményeit írja le.

Új vizsgaanyagok

Orvosi Áttekintő táblázat

Jogi Áttekintő táblázat

Beás Áttekintő táblázat

Jó felkészülést kíván Önöknek a PROFEX Nyelvvizsgaközpont!

Feliratkozás PROFEX RSS csatornájára